Recent site activity

Oct 9, 2017, 1:07 PM Alba Como attached Draft programi2-1.jpg to test programi
Oct 9, 2017, 12:57 PM Alba Como edited test programi
Oct 9, 2017, 12:57 PM Alba Como edited test programi
Oct 9, 2017, 12:56 PM Alba Como edited test programi
Oct 9, 2017, 12:56 PM Alba Como edited test programi
Oct 9, 2017, 12:29 PM Alba Como edited test programi
Oct 9, 2017, 12:23 PM Alba Como created test programi
Oct 9, 2017, 7:27 AM Alba Como edited Komiteti Organizativ
Oct 9, 2017, 7:27 AM Alba Como edited Kontakt
Oct 2, 2017, 10:28 AM Konferenca Shkencave të Natyrës dhe Teknologjisë edited Data të rëndësishme
Sep 24, 2017, 10:53 PM Alba Como edited Udhëzime për autorin
Sep 24, 2017, 10:51 PM Alba Como edited Regjistrimi
Sep 24, 2017, 10:51 PM Alba Como edited Regjistrimi
Sep 24, 2017, 10:51 PM Alba Como edited Regjistrimi
Sep 24, 2017, 10:47 PM Alba Como created Regjistrimi
Sep 15, 2017, 9:41 AM Konferenca Shkencave të Natyrës dhe Teknologjisë edited Data të rëndësishme
Sep 15, 2017, 9:38 AM Konferenca Shkencave të Natyrës dhe Teknologjisë edited Udhëzime për autorin
Sep 11, 2017, 9:18 AM Alba Como edited Institucionet dhe organizatat partnere
Sep 7, 2017, 5:29 AM Alba Como edited Kontakt
Sep 7, 2017, 12:06 AM Alba Como edited Kontakt
Sep 7, 2017, 12:04 AM Alba Como attached Untitled2.png to Kontakt
Sep 7, 2017, 12:01 AM Alba Como attached fb.png to Kontakt
Sep 6, 2017, 11:56 PM Alba Como attached social-facebook-square2-128 (1).png to Kontakt
Sep 6, 2017, 11:51 PM Alba Como attached social-facebook-square2-128.png to Kontakt
Jul 14, 2017, 5:17 AM Konferenca Shkencave të Natyrës dhe Teknologjisë edited Udhëzime për autorin